Ugrás a fő tartalomra
Magyar címer  Zászló Gyermekvédelmi Központ Tolna Vármegye
 

Újabb önkéntesek érkeztek segíteni a Tolna Vármegyei gyermekeknek!

A Gyermekvédelmi Központ Tolna Vármegye újabb támogatóinak köszönhetően ismét jelentős előrelépést tudott tenni a nálunk nevelkedő gyermekek életkörülményeinek javításában. A Control-x Medical Ltd. munkatársai önkéntes munkát végeztek a Gyermekvédelmi Központ Tolna Vármegye I. számú Szervezeti egységében, Szekszárdon. Önkéntes munkájuknak hála sok régen fennálló problémát sikerült megoldani egy vidám és dolgos önkéntes nap keretében.

Az I. számú Szervezeti egység régóta balesetveszélyes kerítését sikerült 122 méter hosszúságban felújítani és megerősíteni, ezzel biztonságosabb környezetet teremtve az itt nevelkedő gyermekink számára. Ezen kívül rengeteg hasznos ajándékkal, többek közt egy mobil kosárlabda palánkkal lettek gazdagabbak a gyermekek, mindez pedig teljesen ingyenesen.

Nagy élmény és egy feledhetetlen együtt töltött nap az eredménye együttműködésünknek. A gyermekek és az itt szolgálatot teljesesítő kollégák nevében is nagyon köszönjük a Control-x Medical Ltd. munkatársainak, hogy szabadidejüket feláldozva meglátogattak minket, a szívünkbe zártuk őket. Köszönjük példaértékű, elhivatott és kitartó munkájukat.

Kelt: Szekszárd, 2023. június. 21.

Wettstein Dániel István
Intézményvezető
Gyermekvédelmi Központ Tolna Vármegye